keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Jäätelöä

Jätskikone on ollu ahkerassa käytössä uudesta vuodesta saakka. Muutama lukija toivoi että kertoisin kokemuksia koneesta :) Ihan perusjäätelöä ollaan tehty ja valmiin jätskin päälle on laitettu mansikoita, mustikoita, keksiä, suklaata..mitä milloinkin. Niin herkullisia ohjeita tuossa vihkosessa mikä tuli koneen mukana. Pakko kokeilla noita erikoisempiaki! Sorbetteja, nam! Mutta siis tosi hyvää jäätelöä koneella tulee. Nyt päälle ripoteltiin raastettua geishasuklaata ja pari keksitikkua.
Mä säilytän jäähdytinosaa aina pakkasessa, niin se on heti valmiina kun tekee mieli jätskiä. Myös pehmistä voi tehdä, valmistusaika on sit vaan lyhyempi. Nyt kone oli päällä 40 minuuttia ja tuli tällaista. Viimeks pidin sen 50 minuuttia ja jätskistä oli tosi helppo tehdä palloja. Eli valmistusaika on tosi tärkee ja tietty se että mittaa ainekset oikein ja vatkaa ne hyvin.

Sillä aikaa kun kone pyöri tein ruoan valmiiksi ja jälkkäriksi syötiin lasten kans jäätelöannokset. Loput laitettiin pakkaseen. 4-5 hengelle tällä tulee just sopiva määrä jätskiä.

Herkullista viikkoa ;)
Heiii!! Vielä loppuun tärkeä kysymys! Latautuuko mun blogi teille hitaasti, voiko postaukset lukea ihan normaalisti vai jääkö latailemaan sivuja? Kiitos paljon jos viitsit vastailla :)

18 kommenttia:

 1. No, kyllä tämä maukas postaus ainaski avautu pikapikaa :)

  VastaaPoista
 2. Namm, jätskiä! :P Mulle ainakin latautuu ihan normaalisti.

  VastaaPoista
 3. Voi mäkin haluun tollasen koneen! :) Koulussa joskus tehtiin koneella jäätelöä ja se maistu oikeesti paremmalta kun kaupan jätskit.

  VastaaPoista
 4. Oi ihana jäätelökone! :)

  Ollu mun haave pienestä pietäen, enkä oo vieläkään toteuttanu sitä.

  VastaaPoista
 5. Nam nam! Kiva kun tänne kertomaan kokemuksia. Pitänee laittaa tuon hankinta harkintaan. Tulis ainakin lisäineettomia jätskejä.

  VastaaPoista
 6. Anne: Hih supernopeaa vai :D Hyvä et toimii!

  Mabn: Slurps!!
  Sivut taitaa toimia, hyvä hyvä! :)

  Jannika: Tosiaanki paljo paremman makuista itse tehtynä! Siinähän ois kiva seuraava lahjatoive :)

  Sandra: No nythän ois hyvä aika toteuttaa ku niin kauan ollu haaveissa :) Tai pyydät lahjaksi vaik synttäripäivänä :)

  Cride: Mä mietinki et vois aina lapsille tehdä jätskit kun makeanhimo iskee, noissa karkeissa ja muissa on nii kauheesti lisäaineita.. Joku päivä kokeilen noita erikoisempiakin ohjeita, vinkkaan sit niistäkin!

  VastaaPoista
 7. Oih, jätskiä, njam :D..voiko tehä suklaajäätelöä, oliko ohjetta, mie oon semmonen suklaahiiriperso että pakko olla suklaajätskiä :D ja siis normisti toimii sivut :)

  VastaaPoista
 8. Minulla kyllä on tosiaan välillä ollut vähän latautumisongelmia tämän sivun kanssa, varsinkin tabletilla. Tai sitten sivu rullaa jotenkin hitaan tökkivästi alaspäin. Kun nyt kerran kysyit :) Pienennätkö sinä kuvia ennen niiden laittamista tänne? Olen huomannut että blogit joissa kuvia ei ole pienennetty ovat aina vähän helpommin "jumittavia". Ihanan näköinen jätskiannos! :)

  VastaaPoista
 9. Meän Satu: Joo suklaajäätelön ohjekin oli! Sitä vois melkeen kokeilla seuraavaks. Onko teillä jätskikonetta?

  Onnen Omenia: Hyvä ku kerroit! Muutama lukija on nyt ilmottanu että ei toimi kunnolla. Vieläku tietäs miten sais nää toimimaan :) Piennennän mä kuvia jonku verran ja sit blogissa klikkaan ne `erittäin suureksi`. Voiskohan tuolla olla vaikutusta.. Millä ohjelmalla sä pienennät kuvat? Mulla toimii läppärillä ja pöytäkoneella tää ihan normaalisti.. Mä en tajua tietokoneista mitään, mut ois kiva löytää vika, ärsyttävää jos sivut tökkii!

  VastaaPoista
 10. Oih, mie niin tahtoisin jätskikoneen kanssa!
  Ja mullaki blogi latautuu hyvin :)

  sansai

  VastaaPoista
 11. Ei ole jätskikonetta, oiski :D söisin varmaan sitä suklaatijätskiä sitte aamupalaksi, lounaaksi ja välipaloiksi ja päivälliseksi ja iltapalaksi ja mahollisesti vielä yöpalaksikki :D ...että ehkä onki parempi ettei oo :D

  VastaaPoista
 12. sansai: Kiitos Sansai kommentista! Jätskikoneella saa kyllä parhaimman makuista jäätelöä! Vielä en ole testannut ku perusjätskin, mut seki oli niin hyvää!! Pitää kokeilla noita erikoisempiakin makuja :)

  Meän Satu: Heh!! Eihän sitä muuta tarviskaan, sokerihumalassa päivin ja öin ;DD

  VastaaPoista
 13. Nami! Me niiiiin tarvitaan kanssa jäätelökone :)
  Sun blogi aukeaa nopeasti, joidenkin blogejen kanssa on ollut ongelmia avautumisessa mutta ei sun blogin kanssa.

  VastaaPoista
 14. AnnaO: Lapset varmasti tykkäis :)
  Hyvä ku ilmotit, ihmettelen miten kaikilla ei toimi, onkohan sit niin et selain mitä käyttää vaikuttaa siihen jotenki.

  VastaaPoista
 15. Oii nam! :-) Näyttää super herkulliselta! Ja itsetehty pehmis on kyllä ihan lemppariani, nam!

  VastaaPoista
 16. Mimosa: Pehmiksestäkin tuli niin hyvää tuolla koneella! Kiva kun jätit kommenttia :)

  VastaaPoista
 17. Naaams, kun iski jäätelöhimo ;p Minulla latautui ainakin ihan nopeasti tämä blogisi :)

  VastaaPoista
 18. E: Namskis!! :)
  Kiitos ku vastasit, mä luulen et tohon nopeuteen vaikuttaa se mitä selainta käyttää. On tää bloggeriki kyllä temppuillu tässä :D

  VastaaPoista

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)