sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Sammalta terassilla

Sammalpallon askartelin terassille kiviruukkuun. Painava ruukku sai suihkun maalipurkilta, oli vähän kulunut. 
Rottinkituoli saa olla vielä syksyn ajan tuossa terassilla, meidän kisujen lempinukkumapaikka :) Voi vaan kuvitella miltä nuo vaaleat tyynyt kurakeleillä näyttää, pikkutassun jälkiä täynnä :D

Palloon ajattelin laittaa jouluvalot..




Niin nyt tosiaan on jo LOKAKUU, apua.. Enää kaks kuukautta jouluun!! Tilasin muuten lapsille yhden joululahjan :) Onpahan ainakin yksi lahja sitten jo valmiina. Siitä lisää myöhemmin. 
SYKSYN RAIKKAITA LOKAKUUN PÄIVIÄ TOIVOTTELEN ♥


12 kommenttia:

  1. Kauniita syksyisiä kuvia. :)
    Miten oot tuon sammalpallon tehny?

    VastaaPoista
  2. Kiitos Sandra!
    Pallo on tehty sanomalehdistä. Rypistin lehden sivuja niin kauan et sain tuon kokosen pallon tehtyä. Sanomalehtipallo pysyy hyvin kasassa maalarinteipillä. Sit vaan ohuella rautalangalla kiristin sammaleet ympärille.

    Meillä on tuolla takapihalla paljon sammalta, niin oli helppo ottaa sieltä semmosia valmiita isompia paloja mitä asettelin palloon.

    VastaaPoista
  3. Hei!

    Ihana sammalpallo. Täytyypä kokeilla itsekin :)

    Vasta löysin blogiisi ja olen jo löytänyt monta toteuttamisen arvoista ideaa meillekin! Tuo olohuoneen pöytäkin, niin kaunis! Kirjoitat kivasti ja nuo kuvasi ovat kyllä upeita!

    VastaaPoista
  4. Henna: Heippa! Kiitos ihanasta kommentista. Mukava kuulla että oot saanu täältä ideoita! Ei muutakuin omaa sohvapöytää nikkaroimaan :) Kivaa alkanutta viikkoa!

    VastaaPoista
  5. Upea pallo :)
    Kivoja kuvia, mukavaa viikon jatkoa sinne!

    VastaaPoista
  6. Kaunis sammalpallo. Sammalta on kiva työstää, täytyykin muistaa jemmata joulua varten :) Tosiaan enää pari kuukautta ja taas eletään vaihetta jonka luulin juuri ohittaneeni :)

    VastaaPoista
  7. AnnaO: Kiitti :) Sinne myös!

    Marie Elisabeth`s rum: Kiitos :)
    Joo kannattaa olla ajoissa ettei käy niinku mulle viime vuonna, jäi sammaleet ensilumen alle ja sieltä niitä sitten yritin etsiä :)

    VastaaPoista
  8. Hieno! Sammal on kaunista ja ihailen tälläisiä kädentaidon näytteitä. Itse taidan olla vähän huit-hapeli, eikä minun hyppysissä synny tuollaisia asetelmia.

    VastaaPoista
  9. Tooooosi kivannäköinen tuo pallo! Pakkohan munkin on nyt alkaa kokeilla kaikkea kun sä teet noin hienoja juttuja :) Lokakuu, pian on joulu, ihanaa :)

    VastaaPoista
  10. Anne: Huit-hapeli, hassu sana :) Kiitos, ajattelin vielä tehdä toisenkin, saavat sitten jäädä talveksi tuohon ovenpieliä koristamaan. Kyllä varmasti osaisit sinäkin!

    Anna: Kiitti! Lasten kanssa vaan metsään sammalta hakemaan :)
    Niimpä, yhtä innokkaana täälläkin odotellaan joulua, tulis jo!

    VastaaPoista
  11. Ihana palleroinen ja tutunnäköinen lyhty =)

    VastaaPoista
  12. Hanna kiitos :) Nuo talolyhdyt on söpöjä, mulla on kolme erikokoista ja tekis mieli vielä yks sinkkinen ostaa.

    VastaaPoista