maanantai 8. elokuuta 2011

Rrrraitaa

Vaatteissa, säilytyslaatikoissa, lahjapapereissa, tyynyissä, pyyhkeissä, matossa..missähän vielä?

Pystyraitaa, poikkiraitaa.. Oon aivan ihastunu! Kesävaatteita siirtelin kaapista pois ja huomasin et mähän oon ostanu tänä kesänä vaikka kuinka monta raitapaitaa! Ihan huomaamattani :D Jotenki se vaan miellyttää silmää.

    Joko vilisee silmissä :D  
                                
KIVAA vaikkakin sateista MAANANTAITA! Me on jo fiilistelty iltasin takkatulen äärellä ja poltettu kynttilöitä sisällä ja ulkona. Syksyssä on hyvätkin puolensa :)

11 kommenttia:

 1. Mä oon kans ihastunut raitaa. Kerro HTI MISTÄ NOI ON????? Tahdon noi pyyhkeet, tahdon ton paprurullan. Ja mietin että hajen ikean raitakangasta, mustavalkosena TIETTY.

  VastaaPoista
 2. Paprurulla on kärkkäiseltä ja nuo pyyhkeet tuli jonku lehtitilauksen mukana, siitä on jo aikaa. Olin tunkenu ne tuonne kaapin perälle ja eilen löysin ne, en ollu ees aukassu niitä paketista :) Hyvä löytö!
  Ja nuo mustat raitatyynynpäälliset on Ikeasta.

  VastaaPoista
 3. Kiitos nopsasta vastauksesta, vaikka viestini oli kirjoitusvirheitä täynnänsä. Mutta kun mulle tuli into ja ihastus, silloin ei pysy sormet ajatuksen perässä :)
  Pah, Kärkkäinen. Meille pääkaupunkiseudulle vois ihan hyvin tulla se. Sieltä moni tekee kivoja löytöjä.

  VastaaPoista
 4. No sitä mä oon ihmetellykki miten Kärkkäistä ei vielä sieltä löydy! Ja nettikauppa on musta vähän huono, sieltä kun löytyy vaan pieni osa tuotteista. Moni varmasti tilais netistä jos kaikki tuotteet ois sieltäkin saatavilla.

  VastaaPoista
 5. Eiks Lahesta löydy Kärkkäinen?? Vaa eiköstä ennää lasketa pk-seuduksi? :)

  Taitaa nuo raidat olla tän syksyn ilmiö..

  VastaaPoista
 6. Sandra: No siitähän ei tosiaan oo ku reilu tunnin ajomatka :)
  Raidat näyttää olevan nyt suosittua, niin tekstiileissä kuin sisustusjutuissakin. Minäki ihan huomaamattani tykästyin raitakuosiin. Saa nähä millon tulee ruutuvimma.. Ostin kyllä jo yhdet ruutukuosiset kiilakorkokengät :)

  VastaaPoista
 7. Ihania raitoja :)! Meille tuli pienimpien makkariin raitatapetit ;) ja hyvältä näyttää vaikka muuten huone totaalisessa kaaoksessa...!

  t.Minna :)

  VastaaPoista
 8. Minna: Laitahan kuvaa tapetista, ois kiva nähä :)

  VastaaPoista
 9. Just loistavaa raitaa, mustaa ja valkosta! Tykkään:)

  VastaaPoista
 10. Minni: Kiva että tykkäät :) Mustavalko raitajutut on kyllä nyt niin mieluisia et pakko saada jostain lisää tommosia käsipyyhkeitä.

  VastaaPoista
 11. Eihän Lahti ny piäkaupunkiseutua ole :)
  Mut joo, kerran oon käyny siellä. Mut ei tuu lähettyy usein noin pitkän matkan päähän kaupoille. Ehkä vois pistäytyy ens kerralla kun ajellaan möksälle.Jee.

  VastaaPoista

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)