tiistai 16. elokuuta 2011

Pihaideoita

Kokkolan asuntomessuilla oli upeita taloja.
Erityisesti pihoja katsoin ja kuvasin, koska meillä on pihatyöt tällä hetkellä työn alla. Monia ideoita sain näistä ottamistani kuvista. Ja paljon tuttuakin siellä näkyi :)
Pihakivet, luonnonkivet ja havuistutukset oli suosittuja, niitä oli paljon!

Pyöreitä askelkiviä, haketta..

Tää on kiva pieni katseenvangitsija! Valkoista koristekiveä, havuja ja keskelle upotettu valaisin.

Liuskekiviä, haketta ja havuja.. meidän pihalta puuttuu enää vaan ne liuskekivet :) Jospa ens kesänä.Yksinkertainen, mutta kaunis.


Kiva idea laittaa havuistutusten joukkoon mansikkapensaita. Oli kuulema pienet kuin isotkin kädet popsineet sieltä mansikoita suuhun :) Tomaatit oli kuitenki vielä tallella tuolla taustalla näkyvässä kasvihuoneessa :D


Tää kyllä kelpais mullekin!
Kasvimaa

Pieni pala metsää oli tuotu yhden talon pihaan.

Ihana lekottelupaikka!

 Kaikki kuvat minun ottamia.

Löysitkö pihaideoita asuntomessuilta?

6 kommenttia:

 1. Ihania pihoja. Mua ihastuttaa erityisesti nuo liuskekivet. Katsotaan saanko omalle pihalle jos joskus taloa rakennetaan.

  VastaaPoista
 2. Reetta: Nuo liuskekivet on kyllä ihanat! Meillä ois tarkotus tehdä paviljongin alle niistä alue ja sit polku siitä terassille. Saa nähä millon keretään :)

  VastaaPoista
 3. Heiiii, missäs kaikki pesuhuone/saunakuvat on? ;D

  T. Mukana meleksia

  VastaaPoista
 4. Mä olin tähän koonnu vaan pihaideoita :) mut voin tehdä postauksen myös sisätiloista otetuista kuvista, mm. kylppäreistä ja saunoista :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos pihakuvista! Upeita pihoja erityisesti tuon meren vuoksi. Tykkään noista liuskekivistä ja aika kivasti yhdistetty laattoja liuskeeseen. :) Toisaalta, kaikki turhan saman tyylisiä... mut kai se on muotia! :D

  VastaaPoista
 6. Esmeralda: Oleppas hyvä :) Vielä kun sais tuon merinäköalan omallekin takapihalle! Samaa mieltä oon et melkein kaikki pihat oli samalla lailla laitettu. Pihakiviä, havuja, haketta :) Jospa ne on halunnu yhtenäisen ilmeen, kun talot niin vieri vieressä :)

  VastaaPoista

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)