maanantai 18. lokakuuta 2010

Kahviautomaatti

Jonkun näistä aion ostaa itselleni joululahjaksi :) Tykkään erilaisista kahveista. Kotoamme löytyy tavallinen Moccamaster ja nyt päätin ostaa lisäksi sellaisen jolla saa useampia makunautintoja. Tämä olisi kaunis muodoltaan ja värivaihtoehtona myös valkoinen.


Martello Capsule Espresso. Valmista espressoa helposti ja nopeasti. Ainutlaatuinen järjestelmä säilyttää vastajauhetun kahvin kaikki aromit. 20 baarin paine. Automaattinen käytettyjen kapseleiden tyhjennys integroituun säiliöön. 1 litran irrotettava vesisäiliö. Käytetään ainoastaan Martello-kahvikapseleita, saatavana 4 aromikasta makua. Saatavana kolme eri värivaihtoehtoa. Kahden vuoden takuu.

Tässä UUTUUDESSA kapseleita saa ostaa tavallisista ruokakaupoista. Punainen ei oikein sovi meidän keittiöön joten ostan joko mustan tai valkoisen automaatin. 
Dolce Gusto Circolo. Aromikasta kahvia helposti ja nopeasti kahviautomaatilla. Ainoana yhden kupin keittimenä se tuottaa ammattimaisen 15 bar paineen, taaten täydellisen kupillisen ja hienon maihtovaahdon joka kerta. Se valmistaa jokaisen juoman alle minuutissa. Integroitu LED-valo, joka valaisee kahvikoneen pimeässäkin. Takuu 2 vuotta. Kahvikapseleita voit ostaa kätevästi ruokakaupoista mm. K-ryhmän ruokakaupat.

 Kuvat ja tuotetiedot lainattu täältä: 

http://www.mustaporssi.fi/index.php?id=1889&p=141


                                             Miten näistä osaa päättää, kumpi olisi monipuolisempi.   
                                                            Hintaeroa näissä ei juurikaan ole. 
                                  Kumman sinä kotiuttaisit ja onko sinulla tapana ostaa itselle joululahja?

                                                                                                                                                           

                                 

4 kommenttia:

 1. Ei ole tapana ostaa erityistä joululahjaa, koska ostan pitkin vuotta jotain kivaa ;) Kotiuttaisin noista ehdottomasti valkoisen, mutta sitä kumpi nuista tuotteista niin siihen en osaa vastata sen pitemmälle perehtymättä :)

  VastaaPoista
 2. No mä kans ostelen mitä milloinkin, mut pitäähän se itselle joululahjakin ostaa ;) Taidan itsekin kallistua sen valkoisen puolelle, passaa ehkä paremmin meidän keittiöön.. Ja toi valkoinen on jotenki vaan nii ihana ja raikas väri.

  VastaaPoista
 3. Heippa, tulin vastavierailulle :) Meillä on jouluna ollut tapana ostaa joku vähän isompi lahja yhdessä miehen kanssa meille itselle, esim. tänä jouluna ajateltiin makkariin uutta telkkaria.. :) Valkoinen on minunkin mieleen !

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa :) Sehän on kiva idea ostaa yhteinen ja mieluinen lahja joka sopii molemmille!

  VastaaPoista

Viestit ilahduttaa, niitä on aina mukava lukea!
Voit jättää kommenttia myös vanhempiin postauksiin, vastailen niihinkin :)